Jag har haft fullt upp!

Jag har varit väldigt upptagen och pluggat religion som om jag planerade att bli religions-analytiker. Men ja jag har blivit klar med det. och jag har ven hunnit fota lite som jag inte har gjoty på länge. (tänkte lägga upp bilderna efter detta inlägget.

medans så lyssna på härlig musik.

Djurpark - El Ectro Bot

/Jesper Molin

Jag Hatar När Jag Inte Bloggar...

 

Ja det har ju blivit så att jag inte har uppdaterat på länge men jag har faktiskt inte haft någon lust då jag för några dagar sen hade inbrott igen och har sovit hos min pappa så har inte haft så jävla mycket lust. Men det här med inbrottet jag hade jue tur att inget blev stulet för jag hade min kamera och dator där så jag är oerhört glad att dom inte riktigt lyckades.

Anyhow så börjar skolan imorgon och det är jätteskönt att man börjar få rutiner igen och inleda min sista termin innan studenten!

 

//Jesper Molin

 


Försenade Nyårslöften!

Ajja men jag har varit sjukt och jag har inte brutit mot mina löften så här kommer dom då!

  • Ta Hand Om Mig Mer.. detta gäller dock föroreningar hahah
  • Göra Allt För Att Komma In På Gamleby (Alltså Fota Oftare)
  • Bli Mer Delaktig I Kultur! (så mycket som jag vill vara)

Det är tre enkla regler jag ska följa under hela året nu börjar jag friskna till så det är dödsviktigt att jag verkligen följer detta!

//Jesper Molin

Jag Är Sjuk

Jag vet det är inte en riktig anledning till att inte blogga men jag har varit sjuk och haft ryggskott så jag har verkligen inte gjort ett skit. men så äre men jag är på bättringsvägen nu och jag har bara hostan att tackla nu men annars äre bra!

Hörs när det ljusnar!
//Jesper Molin

RSS 2.0